Werken aan kwaliteit
Samenwerken
Het samenstellen van de perfecte chocolade, bonbon of truffel begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten. Daarom werken wij uitsluitend met UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut en Belcolade. Daarnaast werken wij samen met verschillende sociale samenwerkingspartners én hechten wij grote waarde aan onze samenwerkingen met lokale leveranciers.











CERTIFICAAT VOEDSELVEILIGHEID
Geruba Chocolade garandeert met dit certificaat de voedselveiligheid op het gebied van bereiden, verpakken, verkopen en vervoeren van chocolade die door de overheid is vastgesteld. Deze regels zijn gebaseerd op Europese wetgeving, die stelt dat alle levensmiddelenbedrijven volgens HACCP-beginselen moeten werken.
De Stichting Voedsel Veiligheidsinspectie Wageningen heeft Geruba Chocolade onlangs als „Zeer goed” betiteld. Alle processen en producten zijn conform kritische stappen voor de bereiding van brood- en banket en andere bakkerijproducten besproken en doorlopen.