Genieten met een zachte G!

ONS VERHAAL

Stoer, ambachtelijk en puur. Bij Geruba chocolade creëren we kwalitatief hoogwaardige chocolade met pit. Net een tikkeltje anders en met vakmanschap hoog in het vaandel. Onze chocolatiers weten van wanten en creëren in ons atelier de mooiste, meest onweerstaanbare smaakcreaties met aandacht voor detail. Chocolade zonder grenzen, met een flinke schep passie en een snufje eigenwijs.

Duurzaam

100% ambachtelijk

Sociaal

Internationaal

Hoe het begon

Geruba Chocolade werd in 2009 opgericht door chocolatier Gerben Ubags. Na drie maanden bleken de inspanningen van de ambitieuze Gerben en zijn enthousiaste moeder (die zich op het inpakken gestort had) niet toereikend. Er werd uitgebreid, maar nog kon de vraag niet bijgebeend worden. De hoogstaande kwaliteit van de chocolade en het onbeperkte enthousiasme bleef simpelweg niet onopgemerkt. 

Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen werd in 2012 het chocoladeatelier van Geruba chocolade in Schinnen geopend. Toen Gerben in 2013 merkte dat er meer dan een man aan het roer van het groeiende bedrijf nodig was, benaderde hij commercieel brein en voetbalvriend Michel Willems om Geruba samen verder sterk te maken.

Spread the chocolate

Inmiddels werken er meer dan 30 enthousiastelingen met een voorliefde voor chocolade bij Geruba. Van een regionaal begin in Zuid-Limburg zijn we uitgebreid naar de internationale markt. Er wordt al van onze chocolade genoten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Waar we naartoe willen? 

Het liefst laten we de hele wereld proeven van onze heerlijke chocoladecreaties. Maar groei mag niet ten koste gaan van de kwaliteit, nooit. Een persoonlijke aanpak hoeft geen grenzen te hebben, zolang je een product met aandacht en passie blijft maken. Dat is waar Geruba Chocolade voor staat.