Chocolatier: Het mooiste ambacht ter wereld

ONS team

Ons chocoladeatelier in Schinnen, tussen de glooiende heuvels van het Bourgondische Zuid-Limburg, is een waar paradijs voor de chocoladeliefhebber. In onze heerlijk geurende chocolade atelier worden de meest prachtige chocoladecreaties gemaakt door mensen met verstand van zaken en hart voor het vak.

Kwaliteit en vakmanschap

Werken met chocolade vergt kennis, passie en vakmanschap. De ervaring van de chocolatier is van cruciaal belang om het beste in het bruine goud naar boven te brengen.

En laten wij die ervaring nu net in huis hebben. Het bruist in ons atelier van de energie. Ons jonge, levendige en ambitieuze team zet zich dagelijks in om kwalitatief hoogwaardige producten te creëren, ambachtelijk, dus geheel met de hand.

Elk stukje chocolade, in welke vorm dan ook, krijgt persoonlijke aandacht. Wij investeren liever in mensen dan in machines. Want aandacht, dat is wat het verschil maakt. Het team van Geruba bestaat in totaal uit meer dan 30 enthousiastelingen met een voorliefde voor chocolade.

Dat werkt lekker!

Inspireren en stimuleren

Geruba Chocolade is een erkend leerbedrijf en investeert graag in de ontwikkeling van haar personeel, mensen met een doel. We werken het gehele jaar door met stagiaires van diverse scholen en met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Al onze chocolatiers hebben een interne, gerichte opleiding gevolgd en zijn daarmee uitstekend geschoold in hun vak. Een groot deel van hen studeerde aan de vakschool in Hasselt, dé chocoladeopleiding in België. In korte tijd is ons team uitgegroeid van één tot twaalf chocolatiers. Stuk voor stuk vakmensen met een passie voor ambachtelijk handwerk en chocolade.

Onze chocolatiers zijn stoer, een tikkeltje anders en soms een beetje gek. Dat leidt niet alleen tot een goede werksfeer, maar ook tot verrassende creaties om je vingers bij af te likken.

1+1=3

Onze verpakkers zorgen ervoor dat alle creaties zorgvuldig ingepakt worden. Het product verpakken is een vak apart en vergt net zo goed veel creativiteit, innovatie en vakmanschap. 

Het wordt veelal gezien als een bijzaak, maar het inpakproces is onlosmakelijk verbonden met het maken van geweldige chocolade. Onze ambachtelijke chocolade kan immers niet zonder haar creatieve verpakking en nét dat stukje persoonlijke aandacht.