Een lust voor het oog

CHOCOLAATJES & REPEN

Echt goede chocolade behoeft eigenlijk geen poespas. Maar dat ons hart net iets sneller gaat kloppen van een mooi uitgedoste reep of een kunstig chocolaatje zal geen geheim zijn. Ons kleurrijke assortiment heeft voor ieder wat wils. En ook de puristen onder ons kunnen hun hart ophalen.

De perfecte chocolade

Wij werken standaard met 100% duurzaam geteelde en UTZ gecertificeerde, kwalitatieve chocolade met hoge cacaobestanddelen. Deze chocolade is niet alleen veel lekkerder, maar bevat ook nog eens automatisch minder suiker. 

Het hoge gehalte van cacaoboter zorgt voor een betere kraak en goed smeltgedrag. Simpel gezegd: het is gewoon ontzettend lekkere chocolade, en daar gaat het om.

Smaakvariaties

Wij maken ambachtelijke chocolaatjes en repen in alle soorten en maten. Van standaard repen en chocolaatjes tot kleurrijke en rijk bestrooide creaties, die dankzij de technieken van onze chocolatiers een feest zijn voor mond en oog. Natuurlijk zijn er de basischocolaatjes en -repen in melk, witte en pure chocolade tot 80%.

Daarnaast maken wij bijzondere repen die met de hand besprenkeld worden met uiteenlopende toppings, van gehakte nootjes tot chili, koffie, gember en rozenblaadjes.