Samen staan we sterk

GERBEN & MICHEL

Met zijn 15 jaar ervaring is Gerben Ubags een ware chocolatier in hart en nieren. Zijn gedrevenheid en ondernemerschap maakten dat hij Geruba chocolade oprichtte in 2009. Toen Gerben in 2013 merkte dat het bedrijf te groot werd voor slechts een man aan het roer, benaderde hij Michel vanwege zijn commerciële drive en persoonlijke aanpak. Na 15 jaar vriend- en voetbalteamgenootschap kunnen de heren nu ook op zakelijk vlak blind op elkaar vertrouwen.

GERBEN UBAGS

Steeds op zoek naar iets nieuws.

Waarom chocolade? Volgens Gerben is chocolade het mooiste product wat er bestaat. Een natuurlijk en veelzijdig product dat in alle seizoenen anders reageert. Zijn passie is het creëren van ideeën die samen met het team omgetoverd kunnen worden tot een volwaardig product.

En het kan niet gek genoeg, ‘the sky is the limit’ wat Gerben betreft. Hij is een ware pionier en er gaat geen dag voorbij dat hij niet op zoek is naar iets nieuws. Dat belooft veel voor de toekomst!

MICHEL WILLEMS

Mensen aansteken met enthousiasme.

Het vakmanschap en de passie van de medewerkers is de grote kracht achter Geruba chocolade. En dat enthousiasme moet gekoesterd worden. Michel Willems is als mede-eigenaar degene die zorg draagt voor het personeel en hen stimuleert en motiveert om het beste uit henzelf én uit de producten te halen. Michel is continu op zoek naar bedrijfsmatige oplossingen en procesverbeteringen om Geruba nóg beter te maken, zodat Gerben zich meer toe kan leggen op het creëren van overheerlijke chocoladeproducten. Van succes op het veld naar succes in het werk!